AlmaFa Bútortippek

AlmaFa Bútortippek

Ajándék az új konyhádhoz!

2018. augusztus 19. - pannigotz

A Konyhakiállításon megismert trendek szerint 2018 talán egyik legfontosabb változása a konyháról alkotott fogalmunkat érinti. Napjainkban a lakástulajdonosok egyre inkább a személyes otthon megteremtésére törekednek, épp ezért szinte az összes trend abba az irányba tart, hogy kicsit lazítson a konyha "konyhai" jellegén. A cél egy barátságosabb, otthonosabb kialakítás, a konyha ennek megfelelően mindinkább szobaszerű, meleg, barátságos hangulatú térré válik, ahová befut a nappali parkettája, szőnyeg kerül az étkezőasztal alá, a falakat pedig képek vagy egyedi tapéták díszítik.

A főzés és étkezés színhelye ennek köszönhetően szervesen kapcsolódik a nappalihoz, és ily módon egységes egésszé áll össze a társasági zóna. A konyha ugyan egyre inkább társasági színtérré változik, a főzésről egy pillanatig sem terelődött el a figyelem, sőt! A kulináris élmények szerelmeseinek évről évre újabb ajtókat nyit ki a konyhatechnológia fejlődése. Legyen szó hűtőről, ami a hangulatunkhoz öltözik, páraelszívóról, ami megbújik a főzőlapban, mobilról irányítható okos vízlágyítóról, ami megvédi a háztartási eszközeinket vagy egy modern turmixgépről, ami a baráti összejövetelek egyik alapkelléke lehet.

72709987ebe0cc6af9afea0332c5647d.jpg

Akár kerti parti, medencés buli, sütögetés vagy gyerekzsúr, a nyári forróságban mindig jól esik egy gyümölcsös smoothie vagy egy jéghideg koktél, amihez most ajándékba adjuk az Electrolux praktikus és könnyen használható turmixgépét.

Mit kell tenned érte? Rendeld meg konyhabútorod augusztus-szeptember hónapban és az előleg kifizetése után azonnal tiéd lehet ajándékunk!

Keress minket bizalommal!

https://almafabutor.hu/kapcsolat

A bejegyzés trackback címe:

https://almafabutortippek.blog.hu/api/trackback/id/tr3614189201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása