AlmaFa Bútortippek

AlmaFa Bútortippek

Nyári turmixcsoda az Almafa és az Electrolux ajánlásával

2017. július 03. - pannigotz

Zeller, uborka, citrusokkal:

Készen állsz a bikiniszezon előtti méregtelenítésre? Akkor kóstold meg a szuperegészséges zelleres-uborkás turmixot! Egy sportmixerrel (itt megnézheted: http://bit.ly/2rwWke4) villám gyorsan elkészítheted, és magaddal is viheted!                                            

Recept: Turmixolj le 2 felszeletelt szárzellert és fél kígyóuborkát. Passzírozd át egy szűrőn, dobd ki a rostokat, az átpréselt zöldségeket pedig tedd vissza a mixerbe. Adj hozzá 1 avokádót, fél lime frissen facsart levét, húsát és reszelt héját, majd turmixold simára. Önts hozzá egy kis hideg vizet vagy dobj bele néhány jégkockát, ha szeretnéd, hogy hígabb legyen.

 unnamed.jpg

Joghurtos nyári gyümölcs:

Egy igazi nyári turmix receptjét hoztuk el neked! És hogy egy nap se maradj turmix nélkül, turmixrecept gyűjteményt és 2 ajándék palackot adunk neked ajándékba, ha most veszel sportmixert (itt megnézheted: http://bit.ly/2rwWke4). 

Joghurtos nyári gyümölcs turmix recept: 

Hozzávalók 2 adaghoz: 1,25 dl joghurt, 2 szilva, 1 barack, 1 nektarin, ½ bögre erdei gyümölcs, 1 ek. méz

Mehet minden a turmixgépbe, és turmixold az egészet krémesre. Dobj bele néhány jégkockát, ha szeretnéd, hogy lazább legyen! 

unnamed_1.jpg

Almás pite pohárban:

Isteni édesség egy gombnyomásra: almás pite pohárban! Hámozz meg és vágj fel 2 édes almát, 1 banánt és 2 datolyát. Dobd az egészet egy Electrolux sportmixerbe, majd adj hozzá ½ tk. őrölt fahéjat és 2,5 dl mandulatejet. Turmixold le, és már ihatod is.

 unnamed_2.jpg

 Játssz velünk:

Játékunk a facebookon július 3-tól elérhető!

 

Kövess minket:

https://www.facebook.com/almafabutor

https://www.instagram.com/almafabutor/

Látogass el oldalunkra:

https://almafabutor.hu/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://almafabutortippek.blog.hu/api/trackback/id/tr9512639421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása