AlmaFa Bútortippek

AlmaFa Bútortippek

Fantasztikus ízek a gőzsütőből

2018. május 04. - pannigotz

A legjobb sütőkben gyerekjáték a jó ízű ételek elkészítése. A gőzsütők olyan multifunkciós sütők, melyekben a hagyományos sütőprogramokon felül sokféle gőzprogram is van. A gőz és a forró levegő együtt sokkal finomabbra süti az ételeket. A már megszokott, jól bevált receptek is sokkal teltebb, gazdagabb ízűek és jobb állagúak lesznek, ha gőzprogramon készítjük el őket. A sült hús szaftosabb, a kenyér ropogósabb és lazább lesz. A gőzprogramokon minden nap egyszerűen készíthetünk fantasztikusan finom ételeket.

 

EOB9956XAX Gőzsütő

A CombiSteam Pro sütő professzionális Full Taste Steam System rendszere segít, hogy minden étkezés felejthetetlen élmény legyen. Süthetünk forró levegővel (hagyományos sütés), gőzzel vagy a kettő kombinálásával. A kombinált gőzprogramok automatikusan beállítják a forró levegő és a gőz megfelelő arányát, így minden étel ellenállhatatlanul finom lesz. A húsok és a kenyerek kívül ropogós kérget kapnak, belül puhák és omlósak lesznek. Mostantól magabiztosan süthetünk húst, kenyeret és süteményeket, a SousVide programon pedig olyan színvonalú ételeket készíthet, amilyeneket eddig csak éttermekben ehetettünk.

Sütési tartomány: 30°C - 230°C

Energiaosztály: A+

Elektromos teljesítmény (W): 3500

Elektronika funkciói: főkapcsoló, 1 hetes memória funkció, melegentartás (65 fokig), utolsó / kedvenc funkció, funkciózár, melegentartás, sütési idő kijelzés, szervizkód, percszámláló, sütővilágítás (ki-bekapcsolható), valós hőmérséklet kijelzés, visszaszámláló, segítség, melegentartás, maradékhő felhasználás, gőzrendszer öblítése, hőmérséklet ajánlás, sütési idő hosszabbítás, hangjelzés beállítása, gőz tisztítás, naptár formátum, óra (napi idő), vízkeménység, 10 sous vide recept, 180 VarioGuide sütőprogram, 30 nyelv, 40 sous vide recept, 75 recept, hangjelzés, auto kikapcsolás (csak sütő), kikapcsolható háttérképek, állítható jelzőhang, sütési eredmény ellenőrzése, gyerekzár, tisztítás figyelmeztető, set & go, nyelvbeállítás, gőz gyorstisztítás, késleltetett gőz tisztítás, húshőmérő, húshőmérő auto kikapcsolással, gőzmentesítés, alap fűtési módok, óra jelzőhang, sütési idő kijelzése, elektronikus hőmérséklet szabályozó, program vége, demo mód, vízkőtelenítés, kijelző fényereje, időtartam kijelzés, választható gyors felfűtés, kedvenc program (20), húshőmérő hőmérséklet kijelzéssel, 4.2"-es színes kijelző.

suto1.png

 

EOB8857AAX Gőzsütő

A maximális ízek érdekében a mesterszakácsok a gőz és a száraz hő kombinációját használják. A CombiSteam Deluxe sütő három fokozata segít abban, hogy Ön is részese lehessen ennek az élménynek.

Sütési tartomány: 30°C - 230°C

Energiaosztály: A+

Elektromos teljesítmény (W): 3500

Elektronika funkciói: óra (napi idő), vízkeménység, gőzrendszer öblítése, szervizkód, set & go, gőz tisztítás - 2 ciklus, késleltetett gőz tisztítás, kikapcsolható óra (napi idő), tartály ürítése, hőmérséklet ajánlás, sütési idő hosszabbítás, 180 VarioGuide sütőprogram, 30 nyelv, 75 recept, hangjelzés, auto kikapcsolás (csak sütő), állítható jelzőhang, sütési eredmény ellenőrzése, gyerekzár, tisztítás figyelmeztető, Count up timer, fényerő beállítás napszak szerint, gőzmentesítés, demo mód, vízkőtelenítés, kijelző kontraszt / fényesség állítás, időtartam kijelzés, elektronikus hőmérséklet szabályozó, program vége, választható gyors felfűtés, kedvenc program (20), húshőmérő, billentyűhang, nyelvválasztás, 1 hetes memória funkció, percszámláló, sütővilágítás (ki-bekapcsolható), valós hőmérséklet kijelzés, húshőmérő auto kikapcsolással, húshőmérő hőmérséklet kijelzéssel, húshőmérő, funkciózár, melegentartás, melegentartás (65 fokig), időzítő visszaállítása, maradékhő kijelzés (°C), maradékhő felhasználás.

suto2.png

 

EOA6420AOX Gőzsütő

Ebben a sütőben a PlusSteam funkció biztosítja azt, hogy a forró gőznek köszönhetően a házi kenyér színgazdag, fényes külsővel, ropogós héjjal és omlósan lágy belső textúrával örvendeztesse meg Önt.

Sütési tartomány: 50°C - 250°C

Energiaosztály: A+

Elektromos teljesítmény (W): 2800

Beépíthető elektromos sütő. Alsó sütés: a program alulról történő utánsütést tesz lehetővé, mely befőzéshez és barnításhoz különösen ajánlott. Alsó-felső sütés: ideális sütési program a kevert tésztákhoz, ropogós sültekhez, illetve felfújtakhoz. Hűtőventilátor: sütéskor automatikusan bekapcsol és hűti a házat, az ajtót, valamint a belső alkatrészeket Időzítő: a készülék jelez a beállított idő leteltekor. Süllyesztett kezelőgombok: a vezérlő gombok visszanyomhatók, így megakadályozható, hogy elállítódjon a program.  Sütősín: teleszkópos. Ajtó anyaga: 2 rétegű üveg. Integrált tisztítórendszer: minden oldal katalitikus. Multifunkciós sütő gőz funkciókkal. Sütőtérvilágítás. Elektronikus időzítés. Digitális óra. 5 polcmagasság, 3 sütési szint. Soft Motion lágyan csukódó ajtó. Ujjlenyomatmentes inox felület.

suto3.jpg

 

A titkos hozzávaló a fantasztikus ízekhez

A Titkos hozzávaló című exkluzív szakácskönyv kifejezetten az Electrolux gőzsütőkhöz készült. Ahogy a címe is mutatja, ez a könyv nem egyszerűen izgalmas receptek gyűjteménye.

Sok hasznos információt tartalmaz az alapanyagok beszerzésével es feldolgozásával kapcsolatban. Illetve a világ legjobb séfjei osztják meg velünk az egyes receptekhez kapcsolódóan extra ötleteiket, javaslataikat. Könnyedén készíthetünk creme brulee-t, muszakát vagy akár pizzát is.

Miért jó a szuvidolás?

Szuvidolás során az alapanyagok egy vákuum tasakba zárva párolódnak, ezért az így készített ételek egyedülállóan finomak lesznek. A szuvid sütés eddig a profi séfek kiváltsága volt. A CombiSteam Pro sütővel már Mi is szuvidolhatunk otthon, saját konyhánkban. Tegyük az alapanyagokat és a fűszereket egy vákuum tasakba, vákuumozzuk le, majd tegyük be a sütőbe szuvid programra. Felejthetetlenül finom lesz minden étel.

A bejegyzés trackback címe:

https://almafabutortippek.blog.hu/api/trackback/id/tr8613890082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása