AlmaFa Bútortippek

AlmaFa Bútortippek

Tavaszi konyha színek az Almafával

2017. április 07. - pannigotz

Ki gondolná, hogy ma már ha színekről van szó, nem csak a rúzsunk, vagy a cipőnk, ruhánk, autónk színe tükrözheti személyiségünket, hanem a konyhánké is. Bár sokáig a minimál uralta az ízlések piacát, ma már a színesebb konyhák a nyerők.

Bemutatunk nektek három csodaszép konyhafront színt és a hozzátartozó személyiség típus jellemzőit.

 

A piros:

Az erő, egészség és a vitalitás színe. Többnyire a nyitott, erőteljes, impulzív, esetleg agresszív emberek választják - vagy azok, akik szeretnék birtokolni ezen tulajdonságokat. Ambiciózus, ugyanakkor lobbanékony természetre utal a vörös szeretete, olyan személyre, aki egyik percről a másikra szeretné megváltoztatni az életét, és akit elhamarkodott döntések is jellemeznek. Érdekesség, hogy a csendes, visszafogott emberek is gyakran választják a piros árnyalatait akár a lakberendezésnél, akár a ruhatáruk összeállításánál. Esetükben ez a melegség és erő iránti vágyról árulkodik.

 

 

 

Sárga

A boldogság és a bölcsesség jelölője. Ha valaki a sárga árnyalatait kedveli, többnyire igazi szellemi kalandor, aki lépten-nyomon az újdonságot keresi. Fontos számára az önmegvalósítás, okos és humoros, amit az üzleti életben kamatoztathat. Általában világosan és tisztán gondolkodik, a felelősség alól azonban gyakran kibújik, mivel a gondolat szabadságában hisz.

 

 

 

Pink

A piros szelídebb tulajdonságait testesíti meg, szenvedély nélküli szerelemre és szeretetre utal. A pink általában anya típusú személyiséget jelez, többnyire szelíd és kedves, olyan, akinek fontos a biztonság és a védelem. A pinket kedvelő embereknek különösen szükségük van a szeretetre, törékeny szívüket könnyen megperzselik. Kicsit határozatlanok, de szeretteiket bármi áron megvédik.

 

 

Kövess minket: https://www.facebook.com/almafabutor

 

Keress minket: https://almafabutor.hu/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://almafabutortippek.blog.hu/api/trackback/id/tr6312407987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása