AlmaFa Bútortippek

AlmaFa Bútortippek

Készíts egyedi gyerekszobát!

2018. október 01. - pannigotz

Nem kell feltétlenül sablonos mintákban, bútorokban gondolkodnunk, ha a gyerekszobát rendezgetjük és nem is érdemes olyan tárgyakkal telezsúfolni, amit néhány év múlva a gyerekünk sem szeret már annyira. Nyugodtan legyünk bátrak és kreatívak! Íme néhány egyedi és ötletes inspiráció.

Egy jól megválasztott színösszeállítás, szerethető minták a falon és néhány igazán ötletes tárgy azonnal feldobja a gyerekbirodalom hangulatát.

Natúr színekkel és fehér bútorokkal éppen ugyanolyan játékos teret alakíthatunk, ki, mint egy klasszikus gyerekszobában, ahol a rózsaszín vagy a babakék dominál.

Kimondottan élénk darabok is bekerülhetnek a gyerekek szobájába, csak ügyeljünk a megfelelő arányokra! A fehér és a neutrális színek mellé választhatunk harsány árnyalatú lámpákat, de jól mutat a helyiségben egy-egy merészebb színű szőnyeg vagy kisbútor is.

gap_interiors_rachael_smith_and_jo_leevers-interior_designer_fleur_ward_0171808-836x1115.jpg

Továbbra is kedvelt megoldás a pasztell fehérrel kombinálva. A légies színvilághoz tökéletesen illik a natúr fa, tiszta, világos környezetet teremt a gyerekszobában.

Az állatokkal szinte lehetetlen mellélőni a gyerekeknél és a szafaris téma később is divatos lehet. Ráadásul kiegészítőket találni sem lesz túl bonyolult, de azért vigyázzunk rá, hogy az állatmintás printeknél érvényesüljön a “kevesebb több” elve.

A gyerekek szeretik a vidám dolgokat, így kedvezhetünk nekik egy kreatív falfestéssel vagy falmatricával is. Idézhetünk egy jelenetet a kedvenc meséjükből, vagy megjeleníthetjük a hobbijuk egy momentumát. A lényeg, hogy a szobához illő stílusú illusztráció legyen.

safari-inspired-kids-room.jpg

A gyerekszobában is kialakíthatunk különböző szigeteket, ahol pihenni, játszani vagy éppen tanulni lehet. Az elszeparált téregységeket elválaszthatjuk a bútorok elrendezésével is. Minél jobban átgondoljuk a gyerekek napi rutinját, annál jobban érzik majd magukat itt.

Sok szülő igen kreatív, így gyermekeiknek is egészen különleges világot teremtenek, esetenként teljesen egyedi tárgyak születnek: tárolóval vagy asztallal kombinált ágyak, a modulok közt egyedi lépcsők, dobogók, rejtett fiókok – izgalmas megoldások, amelyek sehol máshol nem láthatók.

spot-storage-high-sleeper-bed.jpg

Jelentkezz be hozzánk egyedi bútortervezésre!

https://almafabutor.hu/idopontfoglalas

  1. Budapest, Gömb utca 22.

061-614-4266

hello@almafabutor.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://almafabutortippek.blog.hu/api/trackback/id/tr314274593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása