AlmaFa Bútortippek

AlmaFa Bútortippek

3 tuti tipp egy praktikus konyhához női szemmel

2017. április 28. - pannigotz

Mikor úgy érzed, ideje a konyhádat felújítani, érdemes erről tervet készíteni. Vagy „csináld magad” fába vágod a fejszédet, vagy pedig körbenézel és ajánlatot kérsz egy konyhastúdió tervezőjétől.

Mindenesetre készülj fel, hiszen az igényeidet nálad jobban senki nem ismeri.

 

A hűtő mérete:


Szeretsz enni? Szeretsz főzni? Van családod?
Akkor mindenképpen a nagyobb méretet válaszd. Hiszen a finom ételekhez szolgáló alapanyagokat, tárolni is kell valahol. Ne feledd, hogy a mélyhűtött termékek tárolására is szükség lehet. Így egyben, már a helyigény is megnő, ami azt jelenti, hogy a teljes bútor kialakításában, a hűtő is főszerepet kap.

 

 

A tárolók elhelyezése:

A legjobb konyha kialakítása az, amikor evidens, hogy a kuka itt van és a kanalakat pedig ott találod. Hiszen, ha beállsz a konyha közepére, kézre kell, hogy álljon, minden fiók és annak tartalma. A poharak, a tányérok, az edények elrendezése, családközpontú kell, hogy legyen.

Ha egyszerű a rendszer kialakítása, akkor apa sem kérdez, mit merre talál és a gyerek is könnyedén elkészíti a kakaót, ha hozzá fér a bögréhez.

 

 

Sziget vagy nem sziget:

Ha a konyhára kialakított hely, elég nagy ahhoz, hogy egy sziget is elférjen, az akkora öröm a háziasszony számára, mint mikor Carrie Bradshow először belépett a penthouse gardróbjába.

Természetesen, ha nincs rá lehetőség, a húsleves akkor is az „anya levese” lesz. Viszont egy nagyobb társaságnak főzni, igencsak helyigényes. Az előkészítés több időt és helyet vesz igénybe, mint maga az étkezés. Így, a praktikus sziget teteje, tényleg egy oázis a konyhatündérek számára.

 

 

Ez csak három ötlet, egy főzni szerető háziasszony szájából. Természetesen ennek megtervezése és pontos kivitelezése szakembert kíván.

 

Térj be hozzánk, hogy elkészítsük álmaid konyháját.

Kövess minket a Facebook-on!

https://www.facebook.com/almafabutor/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://almafabutortippek.blog.hu/api/trackback/id/tr4212460289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása