AlmaFa Bútortippek

AlmaFa Bútortippek

Ha igazán olaszos, trendi konyhabútorra vágysz, válaszd a SMEG családot!

2018. február 27. - pannigotz

A kiváló olasz design, a szenvedély és a csúcsminőség ötvözete… 

Az olasz stílus és a csúcstechnológia találkozása. Ez a SMEG!

 

Az ízléses és elegáns SMEG készülékek széles körben elterjedtek az egész világon. Egyesítik a könnyed olasz hangulatot és stílust, a kor csúcstechnológiájával. A SMEG világhírű építészekkel együttműködve hozza létre egyedi termékeit, melynek megtervezésénél teljes mértékben a design és a minőség áll a mérnöki figyelem középpontjában. 

Kreativitás és stílus: ezek azok a tulajdonságok, amelyek életet visznek a SMEG olasz identitású használati tárgyaiba. Természetesen a SMEG termékek igazi OLASZ eredete és a design tükrözi az olasz szenvedélyt, eleganciát, az eredetiséget, melyekkel nem utolsó sorban egy „high quality” minőség is párosul. 

Az 50-es évek retro stílusú hűtőgépeitől, a klasszikus, rozsdamentes acél tűzhelyekig, a SMEG készülékek formája és ízlésvilága túlmutat a puszta gyakorlati szempontokon. Ezt a filozófiát szem előtt tartva, a SMEG vezető tervezőkkel és építészekkel szorosan együttműködve alakította ki különböző design-családjait, amelyek tökéletesen illeszkednek az aktuális trendekhez és igényekhez. A stílus a SMEG számára, egy külön fogalom: azt jelenti, hogy egy termék kommunikál a környezetével, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a készülékek hatást gyakoroljanak környezetükre. A SMEG nagy figyelmet szentel a termék részletes tervezésére, a felhasznált anyagokra , illetve arra, hogy az általuk létre hozott termékeknek egyéniségük legyen. 
smeg.jpg

A SMEG belső design stúdiója elvégzi az alapos kutatást az esztétika és a stílus tekintetében, hogy készülékeik igazán ikonikus darabokká válhassanak. Nemzetközi hírű építészek, mint Guido Canali, Mario Bellini, a Piano Design stúdió, Marc Newson és Giancarlo Candeago vesznek részt a SMEG termékeinek megálmodásában.

A SMEG termékcsaládok az exkluzív háztartási készülékek tökéletes kombinációját kínálják, hogy mindenki megtalálja az egyéni ízlésvilágának legmegfelelőbb terméket és kialakítsa a számára legideálisabb környezetet. 
smeg2.jpg

 

„PIANO design – az építészet újradefiniálása” 

Az építészet egy címke, amely adható háztartási tárgyaknak és háztartási készülékeknek is. 

Két gondolat merülhet fel bennünk: szolgáltatás és memória. Szolgáltatás, mert a tárgyaknak, mint az épületeknek is, meg kell felelniük egy sor különböző funkciónak: "szolgálni" kell az embereket, és ezt a munkát hatékonyan kell elvégezni. Memória, mert a gondolatok és a projektek nem csak úgy jönnek a semmiből, hosszú történetük van - formák, funkciók és érzések. A SMEG Piano Range teljes mértékben tükrözi ezeket az alapelveket, mind tervezésben, mind kivitelezésben. A PIANO design készülékeit röviden ezekkel a szavakkal jellemezhetjük: tartós, praktikus és nélkülözhetetlen tárgyak, abszolút „kortárs” kivitelezésben. Az acél és az üveg elengedhetetlen a teljes összhang megteremtéséhez. Magas minőségű, polírozott rozsdamentes acél felületek, melyek visszaverik a fényt, megteremtve a kifinomult és exkluzív megjelenést. 

8e089350124e2a86e5b10fcdd3cc0ab5.jpg

 

„Marc Newson design – a határtalan kreativitás” 

Lágy vonalak és rendkívül ergonomikus kialakítású készülékek. A termékcsalád magában foglalja a sütőket, gáz főzőlapokat és indukciós főzőlapokat egyaránt, amelyek színes, rozsdamentes acél és üveg felületekkel lettek kialakítva. A 68 literes sütőtér kapacitás mellett a főzőlapok 4,6 kW-os függőleges lángot kibocsátó égőkkel vannak ellátva, melyek 65%-kal hatékonyabbak, mint a hagyományos égők. A sütők felülete lehet rozsdamentes acél, vagy acél és fehér, vagy fekete savmaratott üveg. 
smeg-gas-cooktop-5-burner-silver-marc-newson.jpg

  

 

„LINEA Design – szimmetrikus esztétika” 

A LINEA design-család a minimalista stílust képviseli készülékeivel. Itt egyaránt megtalálhatjuk a sütők, kompakt illetve mikrohullámú sütők, gőzsütők, főzőlapok, kávéfőző gépek széles választékát. Külön kiemelnénk a fogantyúkat, az átlátszó vezérlő gombokat, vagy az érintőképernyő vezérlést és az üvegfelületek változatos alkalmazását. Az üveg és rozsdamentes acél kombinációja pedig követi a legújabb trendeket. 

A kiváló design mellett a csúcsteljesítményt és a csúcstechnológiát sem szabad elfelejteni. Például: maxi kapacitású elektromos sütők, amelyek lehetővé teszik az akár 20%-os energia-megtakarítást a hagyományos osztályba besorolt készülékekhez képest. Nagy teljesítményű főzőlap égők, és a rendkívül sokoldalú és teljesen automata kávégépek, amelyek minőségi kávét, cappuccino-t és meleg italokat készítve biztosítják a kényelmet saját otthonunkban. 
smeg_coffee_machine_1.png

 

 

"CLASSIC design – tiszta formák, ízléses megjelenés” 

A Classic design volt az első esztétikai vonal, amelyet a SMEG és az építész Guido Canali együtt hozott létre. A stílus fő jellegzetessége a rozsdamentes acél felületek használata, megspékelve egy kis stilisztikai szigorral. Classic stílusban találhatunk sütőt, főzőlapokat, kávéfőző gépet, hűtőt és páraelszívókat is. Kiemelkedőek az egyedi vezérlőgombok és a fogantyúk, tökéletes választás mindazok számára, akik szeretik a tiszta, kifinomult és modern formákat ipari stílusban. Ezen termékek legfőbb jellemzője az előbb felsoroltakon kívül a funkcionalitás és a teljesítmény. 
ed3aeb6e5b43142eff476718a8dc191e_299330.jpg

 

 

„Victoria Cookers – fedezze fel a részletekben rejlő szenvedélyt és hagyományt”  

Exkluzív esztétika, kiváló minőség és összetéveszthetetlen design. Ezek jellemzik, a SMEG egyedülálló tűzhelyeit. Victoria-t, a SMEG legelső, 1948-ban "Elizabeth" néven bemutatott, tűzhelye ihlette. A stílus lényege az időtlen klasszikus design és exkluzív esztétika, melynek köszönhetően a SMEG az 1950-es évek stílusát professzionális gyártási minőségben hozza el konyháinkba. 

A Victoria eredetileg hagyományos krém és fekete zománcozott felületekben került gyártásba, viszont a nagy érdeklődésre való tekintettel a termékcsalád készülékei már pasztell kék, pasztell rózsaszín, ezüst és vörösbor színekben is ékesíthetik lakásunk központi részét, a konyhát. 
tra4110p.jpg

 

 

„Élénk színek és retro design stílusos készülékek – Retro 50’s Style” 

A SMEG 50-es évek ihlette kollekciójának dizájnját félreérthetetlenül a klasszikus, gömbölyű vonalak és élénk színek tökéletes kombinációja jellemzi, a legmodernebb technológiával ötvözve. Ez a SMEG által kifejlesztett termékcsalád végérvényesen megváltoztatja gondolkodásmódunkat, amikor bekerül egy ilyen készülék lakásunkba. Ezek nem egyszerű háztartási készülékek, hanem valóságos stílusikonok, melyek megjelenésükkel uralják környezetüket. A FAB28 szortiment több színű hűtőszekrény, melyhez a SMEG is kifejlesztett egy sor egyéb készüléket, pontosan azonos megjelenéssel, teljesen illeszkedve a kialakított dizájnhoz. Hűtőszekrények, fagyasztók, mosó- és mosogatógépek. Nemcsak a megjelenés, hanem az energiatakarékosság is figyelemreméltó. A++ energiaosztály, modern technológia és könnyű kezelés jellemzi a SMEG hűtők és fagyasztók teljes választékát. Hangulatos és eklektikus megjelenés, mely magában hordozza az egész világon kedvelt "Made in Italy" stílust.
smeg5.jpg

„CORTINA design – Észak-Olaszország hangulatát idéző elegancia” 

A Cortina az esztergált acél és a kifinomult formák designcsaládja, melyet a SMEG közösen fejlesztett ki Giancarlo Candeago kovácsmesterrel. Gondos anyagválasztás, csiszolt felületek, egyedi bájjal rendelkező és elbűvölő készülékek nyújtják a pazar és fényűző hatást. A készülékeket a kézműves kovács hagyomány ihlette, a nagy szakértelemmel megmunkált vas, magasan az olasz hegyekben. A készülékek emlékeztetnek az igazán egyedi kovácsolt vas tárgyak meghittségére és melegséget sugárzó megjelenésére. A Cortina stílusban találhatunk sütőt, főzőlapokat és elszívót is. A igazi értéke a kézműves szakértelem, mely többek között megjelenik a sütők üveg ajtaján lévő gyönyörű dupla berakásban is.
cc9gpx_4.jpg

 

 

„COLONIAL design – egy esély, hogy újra átéljük a régi idők meghittségét” 

Egyedi és kellemes légkört teremt a konyhában, hangulatos, ízléses és kifinomult stílus. Colonial sütő, mikrohullámú sütő, gázfőzőlap, indukciós főzőlap, kávéfőző gépek, tűzhelyek a rusztikus design világában. 
smeg-sf800po-beepitheto-rusztikus-suto-bezs-www_konyha_eu.jpg

 

 

 forrás: http://www.smegbemutatoterem.hu/stilus

A bejegyzés trackback címe:

https://almafabutortippek.blog.hu/api/trackback/id/tr4713702638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása