AlmaFa Bútortippek

AlmaFa Bútortippek

Új év, új élet, új bútor az otthonodban

2018. február 02. - pannigotz

Ha a tavasz közeledtével, a természet megújulásával te is valamiféle változásra vágysz, itt az ideje kezedbe venni az irányítást. Légy kreatív, és dobd fel a lakásod pár ötletes kiegészítővel. Íme néhány tipp, hogyan varázsolhatod teljesen újjá otthonod néhány apróság segítségével.

 

Díszpárnák

Be kell látnunk, hogy a díszpárnák mégsem olyan haszontalan porfogók, mint amilyennek első látásra tűnnek. A kanapék és fotelek első számú tartozékainak minősülő díszpárnák nemcsak lakásunk otthonosabbá tételéhez járulnak hozzá, hanem költséghatékony megoldásként szolgálnak a szoba hangulatának felfrissítésére is. A különböző mintájú és színű párnák felvidítják a kanapé vagy fotel megjelenését, és egyedivé teszik a nappalidat. Olyan párnát vagy huzatot válasszunk, melynek színe és mintázata harmonizál a helyiség többi textíliájával.
1.jpg

Tükrök

Egy szép tükör nem csak hasznos, de mutatós megoldás is lehet. Nem csak fényesebbé teszi a szobát, de nagyobbnak láttatja a teret, és a csupasz falakat is feldobja. A hálószoba is sokkal sejtelmesebb hatású lehet, ha pár apró tükröt felillesztünk a falra, mintha képek lennének. Nem csak a csíkos tapétán és festésen mutatnak jól a gömbölyű formák, de a csillogós, napot idéző darabok a modern nappalikat, előtereket is luxus hatásúvá varázsolhatják.
2.jpg

 

Éjjeliszekrény

Nem foglal nagy helyet, de jól illeszkedik a többi bútorhoz – ilyen az ideális éjjeliszekrény. A fából vagy fémből készült, fiókos vagy nyitott polcos kisszekrények nem véletlenül népszerűek: helytakarékosak, mégis lehetőséget adnak személyes dolgaink elhelyezésére az ágy mellett. Egy divatos, modern darab remekül feldobja a szobát.
3.jpg

 

Kövessetek minket facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://almafabutortippek.blog.hu/api/trackback/id/tr7013626226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása