AlmaFa Bútortippek

AlmaFa Bútortippek

A konyhabútor uralkodó trendjei 2017-ben

2017. november 01. - pannigotz

Mint mindenben, a konyhabútor elkészítésében is szerepe van az aktuális trendeknek. Nézzük mi volt az idei!

almafa.png

 

Kimutatások szerint az emberek a konyhát tartják otthonuk legfontosabb helységének. Nem is csoda, hogy a belső felújítások konyhára fordított hányada folyamatosan nő. 


Integrált tárolás és munkaállomások


Az intelligens tervezés új elgondolása, hogy csoportosítsuk a konyhai gépeket egy adott területre, és ne elszórva jelenjenek meg a fémes, fekete és ezüstös felületek. Érvényesüljön a design, és a hűtőszekrény is inkább a felület mögé rejtve kerüljön beépítésre. A tárolás elveit szintén a tematikus elgondolás vezérli, tárolóhelyiség híján nagyobb szerephez jusson az erre a célra kialakított kamraszekrény.
contemporary-kitchen-with-subway-tile-i_g-istw0vn42hdzct0000000000-jzhij.jpg

 

Színek, formák


A minimál stílus még kedvelt, de már kezd visszaszorulni. A semleges szürkés és barnás árnyalatok mellé a melegebb színek is megérkeznek, ezen belül a zöld árnyalatai, az idei év lombzöld árnyalatán túl. A szürke továbbra is a legfontosabb szín marad, ami a legkülönfélébb árnyalatokban sorakozik a gyártói katalógusok oldalain. Emellett jelen van a réz több árnyalata, ami már egyes konyhai gépeken, polcok keretezésén és konzolmegoldásain, vagy masszív fogantyúkon köszön vissza.

A fa szerepe - színekben és anyagokban - töretlen, ami egységes képet ad a reggelizőpultokkal, étkezőgarnitúrákkal. A fekete felbukkan edények, kiegészítők, de komplett konyhák színeként is, ami talán első pillantásra szokatlan, de néhány kontrasztos színnel, vagy sok sárgás fénnyel lenyűgöző hatást kelt.. A nyitott felső polcok újra előtérbe kerülnek, aminek berendezésével saját egyéniségünk jelenhet meg a konyhában, apró tároló- és konyhai eszközök, élő növények, fűszernövények formájában. A természetes hatás tovább fokozható a cserepes növényeken túl virágkompozíciók elhelyezésével, ami szezonálisan mindig változhat.

 

(Forrás: http://lakberinfo.hu)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://almafabutortippek.blog.hu/api/trackback/id/tr3413138922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása