AlmaFa Bútortippek

AlmaFa Bútortippek

Akril vagy nem akril, ez itt a kérdés..

Hogyan válasszunk akril frontot a konyhánkba?

2017. május 29. - pannigotz

Nyizsnyi Viktorral beszélgetünk a piacon fellelhető akril felületekről. Mi számít ténylegesen akril frontnak, melyek az év legtrendibb színei, és egyéb hasznos tippeket kapunk tőle, arra az esetre, ha akril konyhában gondolkozunk.

A beszélgetést részletesen a Youtube videóban találjátok.

Mi a különbség az Akrilfront és az Akrilfront között?

NY.V.:Amit tudni kell a mi akril frontjainkról, hogy ezeken két mm vastag eredeti, hátulról színezett akril felület van, más gyártó által akril frontnak mondott, anyagában színezett, erősített fóliákkal szemben.

9003.jpg

Milyen akril felületek vannak?

Ny.V.: Három féle felületünk van.

Magasfényű normál akril fontok, melyek lényegében üveghatású felületek.  Szuper matt frontok, melyek inkább a savmart üveg felülethez hasonlítanak. És végül Duracryl frontjaink, mely vizuálisan úgy néznek ki, mint a normál magasfényű akril felületek, de ezen egy plusz védőréteg található, ami fokozottan karc- és kopásállóvá teszi, valamint sav- és lúgállóvá, vagyis ezzel a háziasszonyok kedvence, tapasztalataink szerint.

6010y30r.jpg

Melyek a legtrendibb színek?

Ny.V.:Fehér vagy föld színek, halvány bézsek, homok színek, pasztell barna színek, magasfényű illetve szuper matt frontoknál egyaránt.

ncs_2005y40r.jpg

 

Kövess minket:

https://www.facebook.com/almafabutor

 

A bejegyzés trackback címe:

https://almafabutortippek.blog.hu/api/trackback/id/tr6412547637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása